Başhekim İsmail Çelik,”Doktorlarımız göreve başladı”
11 Ekim 2018

Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İsmail Çelik, Sağlık Bakanlığı tarafından 82. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) münhal kadrolar kapsamında İlçemiz Afşin’e atanan Uzman hekimlerin görevlerine başladığını belirtti.

Afşin Devlet Hastanesinin son dönemde çok daha iyi hizmetler verdiğini belirten Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İsmail Çelik, daha önce duyurusu yapılan Doktorların Afşin Devlet Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başladıklarını söyledi.

Doktorlarımız Pazartesi sabahı itibariyle hasta kabulüne başladı. Hekim açıklarına yönelik taleplerimiz sürüyor. İnşallah önümüzde ki  günlerde hekim açığımız kalmayacak dedi.

Çelik, göreve başlayan Doktorlara Afşin’e Hoş geldiler diyerek görevlerinde başarılar diledi.