Hastanemize Gelen Dilek ve Temenniler.
07 Şubat 2018

De*** ÇE***

Hastanemizde çalışan Dr. Özgür ŞEKERCAN (KBB) hafta sonu olmasına rağmen hastamızla çok güzel ilgilendiği için teşekkür ediyoruz.

Ze*** TÜ***

Afşin Devlet Hastanesi personeline çok çok teşekkür ederim. Yapılan hizmetin bundan daha iyisi olamaz. Çok memnunuz. Allah Razı Olsun.

Gü*** HU***

Hayırlı Günler; Ortopedi polikliniğine geldim muayene olmaya. Sayın Serkan ERMAN’ın hastalara olan ilgisi, tevazuu oldukça hoşuma gitti. Zaten alanında Uzman olduğu çevremdeki  herkesin methiyle duyup muayeneye gelmiştim. Gayet de hakılarmış. Sekreterinden teknikerine doktoruna çokça memnun kaldım. Umarım doktorumuz uzun süre daha burada tedavilerine devam eder. Çok teşekkür ederim,Hayırlı günler dilerim.

Mu*** AF***

Hastahaneniz acil servisinde görevli Pratisyen Hekim Yusuf ARSLAN acil serviste muayene olduğum her zaman bana ve diğer hastalara göstermiş olduğu ilgi, alakada, ve güleryüzlü davranması sebebiyle buradan kendisine ve hastanenize teşekkür etmek istiyorum. İyi çalışmalar.

Ha*** UĞ***

08.08.2017 Salı günü Babam Se*** Uğ*** CVO sebebiyle kurumunuzda yatarak tedavi edildi. Tedavisi süresince kurumda bakım hizmetlerinde bulunan hemşireler, yardımcı sağlık personelleri ve Uzm. Dr. Yasemin EKMEKYAPAR FIRAT' ın ilgi, alaka, tutum ve davranışlarından ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunarız. Babam Se*** Uğ*** ve refakatçi olarak bulunan annem Songül Uğurlu adına